Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

    

Kép

 

Milyen az ideális menyasszonyi smink?

Finom, letisztult, üde megjelenést kölcsönző.

 

Az nem kérdés, hogy tartós és középerős annak érdekében, hogy a fotókon is érvényesüljön. (A fotókon a smink kb. 1/3-a látszik csak.) A felvitel módja, a fixáló, valamint a szakmának kifejlesztett professzionális anyagok (MAC, Kryolan, Ben Nye, Bobbi Brown, Paris-Berlin)  biztosítják, hogy menyasszonytánckor pont ugyanúgy nézz ki, mint amikor kimondtad a boldogító IGEN-t, valamint azt, hogy az elkészült fotókon vakuhasználat/napfény ellenére se legyen fakó, élettelen az arcod.

 

Az, hogy hogyan érzed magad benne, egy másik kérdés, de nem kérdés. Alapfeltétel, hogy így legyen. Ha tetszik magadon, akkor magabiztosságot fogsz sugározni, ellenkező esetben valami „furcsa” lesz rajtad.

 

 

Arcod folyamatosan a figyelem középpontjában áll. Ahhoz, hogy teljes nyugalommal készülhess a nagy napra, - saját magad megnyugtatása végett - célszerű előzetesen próbasminket készíteni, közösen kialakítani a számodra legelőnyösebb változatot. Magabiztossá tesz, ha pontosan tudod, mire számíthatsz és egy dolgot, már biztosan kipipálhatsz a szervezéssel kapcsolatos teendők végeláthatatlan listáján.

 

Próbasmink alkalmával akár több smink is készülhet, így lehetőséged van arra, hogy a Hozzád legközelebb állót találjuk meg. Ha már bejelentkeztél és van időpontod a Nagy Napon, a próbasmink időpontját ráérünk egyeztetni. Van aki egy héttel, van aki hónapokkal az esküvő előtt elkészítteti. Ennek semmi jelentősége, pontosan ugyan azt kapod, amit akkor "jóváhagytál". Van aki fényképezővel érkezik, hogy később otthon is megerősíthesse választását.

 

Sminkválasztásnál figyelembe veendő: a saját elképzelésed és igényed, az általam javasolt, szem és hajszínhez illő színek/erősségek, a ruha színével, (pl: fehérhez hideg, ekrühöz meleg tónusok), csokorral/kiegészítőkkel harmonizáló színek választása.

 

Próbasminkre elegendő az esküvő előtt (legkésőbb) néhány héttel bejelentkezned, viszont az esküvői smink időpontját célszerű 3-4 hónappal előre jelezned!!!, hogy biztosan legyen időpontod.

 

A 2010-ben megrendezésre kerülő esküvők sminkjeire előjegyzés folyamatosan lehetséges.

 


Smink leírása: Lila selyemporból félkörsatír (2 szín összedolgozása 2/3 -1/3 arányban), matt mélyítővonal, fekete porkontúrok a pilla tövében, tincses szempilla, rózsás pír, hideg rózsás rúzs + szájfény.

 

Bőröd felkészítése a Nagy Napra
Ha megengedsz egy jó tanácsot: A smink sokkal szebben mutat, ha szép, egészséges bőrre viszem fel. Két héttel a nagy nap előtt célszerű kozmetikusodnál egy tisztítást + masszírozást, akár vasalást kérned. Amennyiben lehetőséged van rá, néhány nappal a sminkelés előtt radíroztasd le bőrödet és ne feledkezz meg a bőr hidratálásáról sem.

  

Időben mi-mit jelent? A próbasminkre időben 1-1,5h-t, a menyasszonyi sminkre egy órát számolj. A menyasszonyi smink általában a frizura után, fotózás előtt készül. Célszerű a fotózás előtt egy órával befejezni, hogy legyen időd átöltözni, a fotózás helyszínére érni. Örömanya, koszorúslányok, hozzátartozók sminkje fél óra alatt készül el.

 

 

Ami a színeket illeti:

A harmónián túl – legkivált menyasszonyi smink készítésekor - alapvető fontosságúnak tartom a smink tartósságát és színtelítettségét. Menyasszonyi sminkek készítésénél főként selyemporokkal dolgozom, ami nagyon szép selymes csillogást biztosít a szemhéjon, könnyűnek és tisztának hat. Szerintem a menyasszony akkor szép, ha arca frissességet és tisztaságot sugároz, ha szeme igéző. Ennek elérése érdekében általában szemhangsúlyos sminkeket készítek, kiemelve szem színét, hangsúlyozva a szempillát. Ennek köszönhetően a smink természetes hatású marad, és reményeim szerint nem azt mondja majd, aki rád néz, hogy „de jól ki vagy sminkelve”, hanem azt, hogy „milyen szép vagy!”.

 

Szemhéjporból olyan színeket választok, amik nem versengenek szemed színével, hanem, - akár egy kis kontrasztot adva, - kiemelik azt.

 

Természetesen figyelembe kell venni a ruha, csokor, kiegészítők színét is, elsődleges szempont mégis csak az, hogy a szemed „éljen”, ne a smink „látszódjon”.  (Pl: zöld szemre mehetnek a barackos árnyalatok, kékre a földszínek, barnára akár lila, rózsaszín, bézs.) Ami engem illet, szeretem használni a rózsaszín hideg és meleg árnyalatait, a padlizsánt, sőt akár a bordót is. Mindezeket szépen összhangba lehet hozni egy leheletnyi fehérrel, erősebb vagy szolidabb kontúrokkal és természetesen a mindenkit elvarázsoló tincses (vagy akár soros) pillával. Szép, láthatatlan és természetesen „cicásítja” a szempillákat. Az egészet megkoronázzuk több réteg szempillaspirállal, leheletnyi hozzá illő arcpirosítóval, valamint rúzzsal / szájfénnyel, és már készen is vagyunk.

 

A menyasszonyi smink lehet szájhangsúlyos is (pl: egy mélyebb tónusú rúzzsal/szájfénnyel), ez esetben azonban nem javasolom a szemhangsúlyos sminket. Közönséges lenne és harsány.

 

 

Nyári menyasszonyok kételyeit szeretném eloszlatni!! Sminked, rögzítő spray-vel fixálva (Kryolan) biztosítja a tartósságot a legnagyobb hőségben is. Ez egy speciálisan kifejlesztett anyag, mely vékony filmréteget képez, úgy, hogy alatta a bőröd folyamatosan lélegzik. Ha izzadnál, elegendő átitatni az arcodat akár egy zsebkendővel, vagy kifejezetten erre a célra készített speciális kendővel (MAC), az alapozó meg sem mozdul.

 

Koszorúslányok, örömanya, hozzátartozók sminkje előzetes egyeztetés alapján  adott helyszínen elkészíthető. Időigénye: fél óra / fő

 

 

 

Menyasszonyi próbasmink 6 000.Ft

Menyasszonyi smink kiszállás nélkül 7 000.Ft

  Menyasszonyi smink kiszállással 9 000.Ft

(A „Menyasszonyi smink kiszállással” Tata, Tatabánya, valamint Tata 15 km-es vonzáskörzetére vonatkozik. További helyszíni kiszállás költségtérítés ellenében lehetséges. A kiszállás nélkül a sminkek Tatán készülnek.

 

A menyasszonyi sminkek árai tartalmazzák az igény szerinti tincses szempilla felhelyezését, valamint a vőlegény arcának „sminkjét” a nagy napon.)

 

 Alkalmi sminkek 3 000 - 5 000.Ft

(ballagás, szalagavató, diplomaosztó, színház, bál, szilveszter
tárgyalás, céges rendezvény, fotózás, fellépés)

smink jellegétől és szempillaigénytől függően

 

 

A sminkek kizárólag professzionális termékek felhasználásával készülnek
(Mac, BenNye, Kryolan, BobbiBrown, ParisBerlin), melyek speciálisan rögzítve biztosítják a tartósságot a legnagyobb hőségben is.

 

                                  


 

Díjszabás - 2 0 1 0


Menyasszonyi próba smink Tatán 6.000.-

Menyasszonyi smink kiszállás nélkül Tatán 8.000.-

Menyasszonyi smink kiszállással Tatán 9.000.

TATABÁNYA, KÖRNYE, KOCS, TARDOS 9 500.-

OROSZLÁNY, KOMÁROM, NAGYIGMÁND, TARJÁN 11 000.-

A MENYASSZONYI SMINKEK ÁRAI TARTALMAZZÁK AZ IGÉNY SZERINTI TINCSES SZEMPILLA

FELHELYEZÉSÉT, VALAMINT A VİLEGÉNY ARCÁNAK „SMINKJÉT” A NAGY NAPON.

MENYASSZONYI PRÓBASMINK BUDAPESTEN 10 000.-

MENYASSZONYI SMINK KISZÁLLÁSSAL CSOMAGÁRBAN:

KISBÉR, BÁBOLNA, NYERGESÚJFALU 35 000.-

(A CSOMAG TARTALMA: MENYASSZONYI SMINK A NAGY NAPON + 4 Fİ SMINKJE A HELYSZÍNEN)

ESZTERGOM, SZÉKESFEHÉRVÁR, GYİR, BUDAKESZI, BUDAPEST 55 000.-

(A CSOMAG TARTALMA: MENYASSZONYI SMINK A NAGY NAPON + 6 Fİ SMINKJE A HELYSZÍNEN)

AMENNYIBEN A HOZZÁTARTOZÓK NEM IGÉNYLIK A SMINKET, ÚGY EGYEDI AJÁNLAT KERÜL KIDOLGOZÁSRA.

KOSZORÚSLÁNYOK, ÖRÖMANYA,

HOZZÁTARTOZÓK SMINKJE 3 500.-

(ELİZETES EGYEZTETÉS ALAPJÁN, HELYSZÍNEN)

ALKALMI SMINKEK 3 000 - 5 000.-

(BALLAGÁS, SZALAGAVATÓ, DIPLOMAOSZTÓ, SZÍNHÁZ, BÁL, SZILVESZTER,

TÁRGYALÁS, CÉGES RENDEZVÉNY, FOTÓZÁS, FELLÉPÉS) SMINK JELLEGÉTİL ÉS SZEMPILLAIGÉNYTİL FÜGGİEN

SMINKTANÁCSADÁS (CSOPORTOS 4H/EGYÉNI 2,5-3H) 5 000 - 7 000.-

GYAKORLAT CENTRIKUS SMINKTANÁCSADÁS

ELMÉLET: A SMINKELÉS TÖRTÉNETE, STÍLUSELEMZÉS, SZÍNANALITIKA, ARCKORREKCIÓK, ARC / SZEMFORMÁK

MEGHATÁROZÁSA, TEXTÚRÁK HATÁSAI, TERMÉKISMERET, TRENDEK, HELYES ANYAG ÉS ESZKÖZVÁLASZTÁS,

SZEMHÉJPOR FELVITELI TECHNIKÁK, KONTÚROZÁSOK, SMINKTARTÓSSÁG.

GYAKORLAT: SMINKKÉSZÍTÉS (NAPPALI, ALKALMI/PARTI SMINK, ILLETVE EGY ERİSEBB, FÜSTÖS KÖRSATÍR

KÉSZÍTÉSE), TINCSES MŐSZEMPILLA HASZNÁLATA. A TANÁCSADÁSOK IDİPONTJAI A HONLAPON

MEGTALÁLHATÓAK. (LSD. BLOG)

A SMINKEK KIZÁRÓLAG PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK FELHASZNÁLÁSÁVAL KÉSZÜLNEK

(MAC, BENNYE, KRYOLAN, BOBBIBROWN, PARISBERLIN, DIOR), MELYEK SPECIÁLISAN

RÖGZÍTVE BIZTOSÍTJÁK A TARTÓSSÁGOT A LEGNAGYOBB HİSÉGBEN IS.

 

 

Kép